Triade houdt clinic in aanloop naar Triathlon

| 21-05-2019

TV Triade organiseert in voorbereiding op de FysioZwolle Triathlon Zwolle een start2tri clinic. In zes trainingen worden de deelnemers aan de clinic klaargestoomd om op zaterdag 21 september in goede vorm aan de start van de achtste triatlon te staan. Er is plek voor maximaal twintig deelnemers.

De aftrap van de clinic is op woensdag 5 juni met een introductieavond. De trainingsavonden duren altijd van 20.00 tot 21.00 uur. Op 6 juni wordt er zwemtraining gegeven, op 19 juni is er een fietstraining en op 26 juni is er een hardlooptraining. Het programma gaat vervolgens verder op 4 september met een wisseltraining en een week later volgt de parcoursverkenning. Op 21 september moet het dan gebeuren, als de Triathlon Zwolle op het programma staat.

De clinic is vooral bedoeld voor startende triatleten. De kosten zijn 100 euro per persoon en daarvoor krijgen de deelnemers de trainingen, een inschrijving voor de Triathlon en een trisuit van TV Triade. De clinic kan ook gevolgd worden zonder trisuit, dan zijn de kosten 65 euro. Opgeven kan tot en met zondag 2 juni via start2tri@tvtriade.nl.

Deel deze pagina: